מירי זורגר עם דג לשלחן החג • קרפיון אפוי בירקות

    מירי זורגר No Comments on מירי זורגר עם דג לשלחן החג • קרפיון אפוי בירקות
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון נפלא של מירי זורגר לחג הפסח. דג קרפיון אפוי בירקות.

    מצרכים
    6 מנות קרפיון נקי
    למרינדת השריה
    1 כף פפריקה מתוקה
    1 כפית א מרק בטעם בצל
    1/2 כפית מלח
    קורט פלפל שחור גרוס טרי
    2 שיני שום כתושות
    1/3 כוס שמן

    לירקות
    250 גר' אפונה קפואה
    250 גר' שעועית ירוקה שלמה
    250 גר' עגבניות שרי חצוית
    1 בצל פרוס
    1/2 כפית מלח
    קורט פלפל שחור גרוס טרי
    4-5 כפות שמן

    אופן ההכנה
    מ ערבבים בקערה את מצרכי המרינדה
    מעבירים אל הקערה את הדגים מערבבים היטב ומשהים לשעתים במקרר
    בתבנית מתאימה מניחים את הירקות מתבלים ומערבבים
    מניחים מעל את פרוסות הקרפיון ומכסים בניר כסף
    אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כשעה
    מסירים את הכיסוי ואופים עד להשחמה.

    בתיאבון

    קרפיון



    0 תגובות